Tenim la maquinària que necessites per al teu esdeveniment o per la festa major del teu municipi

Tenim la maquinària que necessites per al teu esdeveniment o per la festa major del teu municipi

Ja estem en ple estiu, dies de festes majors, revetlles, celebracions a l’aire lliure … Sí, sabem que aquest any no és igual que sempre causa de la pandèmia, però agraïm poder celebrar, encara que sigui amb certes restriccions.

En KOMpe – Germans Homs ens encanta aquesta temporada de l’any per què ens agrada col·laborar en l’organització de les festes dels pobles, els concerts, els casaments … És el moment d’engalanar els edificis i els carrers amb llums, banderes, banderins …, i les nostres plataformes elevadores ens ho posen fàcil.

També disposem de grups electrògens que donaran energia a la teva celebració. Podràs connectar música, il·luminació, neveres, etc., en qualsevol lloc. Sabies que tenim equips des de 1 kva portàtils per a petits esdeveniments fins de 250 kvas per a concerts multitudinaris, fires o congressos?

I un escenari? Si estàs pensant en oferir un concert, uns parlaments o una obra de teatre, també et vam muntar una tarima, grades, escales, camerinos … També tenim tanques de tancament, ideals per a la contenció i el control d’accessos en recintes que necessitin garantir la seguretat, acotar zones VIP, avituallaments, etc.

Necessites un espai tancat per guardar material de valor? O potser una caseta de venda d’entrades? En KOMpe – Germans Homs oferim un servei integral de lloguer de mòduls prefabricats i casetes d’obra per tal de donar resposta a tot tipus de necessitat de curt, mitjà o llarg termini. El nostre ampli catàleg ofereix diferents solucions que van des de WC portàtils, oficines, vestuaris, menjadors, casetes de vigilància per tal de donar resposta a tot tipus de projecte de qualsevol mida i abast. Amb una àmplia gamma de mòduls prefabricats de lloguer, el nostre equip d’especialistes ofereix solucions a mida tant de disseny d’instal·lacions, muntatge, manteniment i desmuntatge.

Tens alguna cosa que celebrar? T’ajudem! Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.