REPARACIÓ I MANTENIMENT

Si està buscant una empresa per a la reparació i el manteniment de maquinària de construcció, KOMPE elevació som l’equip de persones que necessita gràcies a la llarga trajectòria dels nostres professionals en el sector i el compromís amb els clients.

A més, també li oferim el recondicionament de plataformes elevadores conegudes com PEMP (Plataformes Elevadores Mòbils propulsades).

reparació-manteniment

Amb un equip tècnic propi i un servei de 24 hores, a KOMPE elevació treballem per al manteniment i reparació de tota mena de maquinària de construcció com a plataformes articulades, plataformes telescòpiques, plataformes de tisora, plataformes sobre camió o unipersonals, elevadors de material, manipuladors telescòpics i grups electrògens, així com carretons elevadors i carretons 4×4. Ens adaptem a les seves necessitats i projectes per oferir-li el millor servei en les seves construccions i obres.

MANTENIMENT PREVENTIU

Es recomana realitzar una revisió anual de la seva plataforma elevadora de personal per repassar els punts bàsics de seguretat i el seu bon funcionament, per optimitzar i assegurar el bon ús de la màquina. Cal vetllar per la seguretat de l’operari que treballa en les plataformes evitant possibles accidents a causa de fallades en els mecanismes de seguretat, sigui per desgast o avaries. Les revisions de manteniment preventiu també li permetran obtenir el màxim rendiment de la seva maquinària.

Amb la revisió, obtindrà un certificat que li permetrà treballar amb la seva maquinària on ho requereixi, ja que complirà amb la normativa estipulada. En cas de fallades o avaries, els nostres tècnics professionals s’adaptarien les seves plataformes elevadores perquè seguissin els estàndards de la normativa requerida.

Certificats
NORMATIVA UNE 58921
FITXA CERTIFICATIVA DE REVISIÓ

ASESORAMENT PERSONALITZAT

Si és propietari d’una plataforma elevadora i té qualsevol dubte sobre quin tipus de revisió i cada quant hauria de realitzar-la a la seva màquina, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Li realitzarem el pressupost a uns preus molt competitius.

En KOMPE elevació oferim solucions als seus problemes. Consulti les característiques de reparació i manteniment de la maquinària de construcció del seu projecte i obtingui el màxim rendiment.

Servei 24 h 365 d 93 804 34 76 Lloguer| Venda
Faci un cop d'ull al nostre catàleg de productes
Contactar

Lloguer i venda

Servei 24 h 365 d Tel. 93 804 34 76 Contactar