Plataformes telescòpiques per a treballs d'altura

Plataformes telescòpiques per a treballs d’altura

Digues adéu a les bastides! Les plataformes telescòpiques et faràn la feina molt més fàcil. Avui dia, n’hi ha que arriben fins als 57 metres d’altura. A KOMpe la tenim, es tracta del model Genie Sx180.

Algun dels avantatges de les plataformes elevadores és que augmenten la productivitat, ja que disposaràs de millor mobilitat i l’eficiència. Et permetran ser més ràpid a l’hora de desenvolupar la teva feina. A més de productivitat i eficiència, permeten treballar amb més seguretat.

La Genie Sx180 pot arribar a altures de fins a 57 metres, això la converteix en una eina ideal per a multitud de treballs, com la rehabilitació i manteniment de façanes, la reparació de finestres i terrasses, la neteja o substitució de vidres, entre moltes altres aplicacions.

La plataforma elevadora puja, baixa o desplaça als costats als operaris, les seves eines i el material de treball. Concretament, el model que us presentem avui permet assolir els 24 metres de longitud horitzontal i té una capacitat de càrrega de 340 quilos. Disposa d’un plomí giratori de 3,05 m amb articulació vertical de 135˚ i horitzontal de 60˚ per posicionar fàcilment als treballadors i les eines.

Enrere quedaran imatges com la famosa dels treballadors menjant un entrepà en una bastida d’un edifici de Nova York per deixar pas a altres instantànies més modernes amb plataformes giratòries.

Consulta’ns sobre les teves necessitats i t’assessorarem sobre la plataforma més adequada segons la feina que hagis de fer.