Obtenim l'acreditació com a formadors per operadors de plataformes elevadores mòbils de IPAF

Obtenim l’acreditació com a formadors per operadors de plataformes elevadores mòbils de IPAF

A KOMpe – Germans Homs, apostem per la seguretat a la feina i constantment estem actualitzant els nostres protocols de seguretat i la formació dels nostres treballadors.

Recentment, el nostre responsable de formació ha aconseguit l’acreditació oficial com a formador d’operadors de plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP / PTA), plataformes de treball amb desplaçament sobre pal (PTDM) o Elevadors de Construcció (CHs). Es tracta del Carnet PAL impartit per IPAF, l’únic vàlid per a l’ús de plataformes elevadores PEMP al país, fins i tot l’únic reconegut en l’àmbit internacional ja que compleix l’ISO 18878 certificada per la TÜV.

El programa de formació de l’IPAF va ser desenvolupat per destacats professionals de la indústria i està certificat per TÜV acord amb la norma internacional ISO 18878 Plataformes mòbils de treball d’elevació – formació de l’operador (conductor).

Les nostres plataformes elevadores mòbils de personal PEMP / PTA s’han dissenyat per proporcionar accés a un treball temporal en alçada. Són una opció segura si la seva utilització es planifica i es gestiona adequadament. Els accidents es poden evitar mitjançant la planificació adequada, l’avaluació de riscos i la gestió i supervisió de la feina en altures, incloses les operacions realitzades per operadors formats i familiaritzats.

Conscients de la importància de la seguretat en el treball, en KOMpe – Germans Homs no ens cansarem d’aplicar totes les tècniques i procediments que tenen per objecte eliminar o disminuir el risc que es produeixin accidents a la feina. La prevenció de riscos laborals forma part de la nostra identitat i un dels nostres objectius sempre serà millorar les condicions laborals i l’ambient a la feina, a més de la salut en el treball, que comporta al foment del manteniment del benestar físic, mental i social dels empleats.