Nova adquisició; la plataforma aèria 20D SPEED

Nova adquisició; la plataforma aèria 20D SPEED

A KOMpe estem d’estrena!

Recentment hem afegit al nostre catàleg de maquinària una nova plataforma aèria; la 20D Speed adquirida a la prestigiosa marca Socage. I és que ens agrada estar a el dia i renovar la nostra flota per oferir el millor als nostres clients.

El model forSte 20D SPEED destaca per unificar en un mateix equip característiques tècniques molt valorades pels operadors: el complet acabat SPEED H + H amb estabilitzadors verticals fixos (sense sobresortir del vehicle), la subjecció frontal de la cistella i les maniobres voluntàries entre d’altres aspectes.

Efrén García, administrador de KOMpe, es va encarregar ell mateix de recollir la nova plataforma i ser el primer a comprovar les prestacions de la nova adquisició. I és que la plataforma compta amb un sistema d’estabilització automàtica SPEED: una innovadora solució per a una millor estabilització de les plataformes sobre camió. Aporta grans beneficis, augmenta de seguretat i facilita el correcte ús de la maniobra d’estabilització. Amb un sol botó, fins i tot des de la cistella, et permet obtenir l’estabilització automàticament de forma segura, senzilla i ràpida per començar a treballar, fins i tot superant fàcilment els desnivells de terreny. Permet també de sèrie el tancament automàtic de la part aèria.

D’aquesta manera, a KOMpe no deixem d’actualitzar-nos i sumar nous productes innovadors per oferir sempre el millor als nostres clients.

Informa’t o consulta aquest nou model en el nostre catàleg.