• EMPRESA
  • MISIÓ
  • VISIÓ
  • VALORS

EMPRESA

KOMPE ELEVACIÓ som l’empresa de venda i lloguer de plataformes elevadores i maquinària industrial. Fundada l’any 2009 i amb més de 20 anys d’experiència, comptem amb un equip de professionals compromesos i especialitzats en el sector per oferir-li un servei 24 hores al dia únic, exclusiu i de qualitat.

EMPRESA

Misió

El nostre principal objectiu és donar solucions als problemes dels nostres clients amb un servei eficient i professional, gràcies a l’experiència i els coneixements dels nostres tècnics.

Pilars de l’empresa

La nostra empresa es defineix a partir d’uns eixos bàsics i sòlids que ens permeten recórrer el camí per assolir els objectius proposats:

1/

EQUIP HUMÀ

Format per professionals del sector compromesos i dinàmics, amb anys d’experiència, que poden oferir assessorament tècnic i desenvolupar una tasca de qualitat en els diferents projectes.

2/

EL CLIENT

El nostre pilar fonamental és l’escolta activa i la identificació de les necessitats del client per oferir un servei únic i exclusiu en cada projecte.

3/

SEGURETAT I FORMACIÓ

Apostem per la seguretat en el treball. Oferim formacions i l’obtenció del carnet PAL-IPAF, l’únic vàlid per a l’ús de plataformes elevadores PEMP al país, fins i tot l’únic reconegut en l’àmbit internacional ja que compleix la ISO 18878 certificada per la TÜV.

4/

MEDI AMBIENT

El nostre compromís amb el medi ambient es basa en la utilització dels materials menys contaminants possible i en un acurat preprocès de reciclatge dels materials utilitzats, així com en el compliment de totes les lleis i normatives europees sobre el tractament i recollida dels residus generats. L’emmagatzematge posterior a la generació del residu es realitza en contenidors especialment adaptats per a aquesta funció basant-nos en el Mètode de Tractament segons la directiva 2008/98 / CE.

5/

TECNOLOGIA I MAQUINÀRIA

Comptem amb un ampli parc de maquinària en el nostre estoc disponible amb ofertes de diferents marques per als nostres clients. Ens adaptem a les necessitats del mercat per garantir un servei professional i resolutiu.

6/

OFERIM SOLUCIONS

La nostra filosofia es basa a centrar-nos exclusivament en les necessitats de cada projecte d’una manera personalitzada per garantir els millors resultats d’una forma òptima, amb qualitat i garantia.

VISIÓ

Comptem amb un equip de persones dinàmiques i preparades per oferir diferents serveis segons les necessitats dels clients: lloguer de maquinària i plataformes elevadores, compra i venda de maquinària industrial, transport de maquinària, reparacions i manteniment, lloguer de maquinària per a produccions i esdeveniments.

Volem créixer d’una manera sostenible, competitiu, segur i preparat per afrontar els reptes del futur, adaptant-nos sempre a les demandes dels nostres clients i a l’última tecnologia del mercat.

En el nostre catàleg, disposem d’una extensa gamma de productes des de carretons elevadors, camions cistella, manipuladors telescòpics o plataformes elevadores articulades, fins a maquinària específica de construcció com excavadores, dúmpers, compressors o grups electrògens de les millors marcades del sector, com per exemple JLG , Haulotte, Genie, Manitou, Bluefit, Himoinsa, etc.

Valors

La filosofia ètica de la nostra empresa es basa en la qualitat humana del nostre equip de professionals. Disposem d’una maquinària adaptada, segura i de qualitat per oferir uns serveis responsables, ètics i amb garanties d’acord amb els nostres principis de responsabilitat social corporativa.

VALORS
Servei 24 h 365 d 93 804 34 76 Lloguer| Venda
Faci un cop d'ull al nostre catàleg de productes
Contactar

Lloguer i venda

Servei 24 h 365 d Tel. 93 804 34 76 Contactar