L’empresa de plataformes KOMpe  canvia de propietaris

L’empresa de plataformes KOMpe canvia de propietaris

El passat divendres se signava la venda de l’empresa anoienca especialitzada en la venda i lloguer de plataformes elevadores KOMpe. L’adquisició la feia l’empresa del Maresme Germans Homs, dedicada al lloguer de maquinària i bastides per la construcció.

KOMpe té la seva seu central a Òdena, i compta amb delegacions a Igualada, Terrassa, Sant Andreu de la Barca i Gavà. Amb aquesta compra, “Germans Homs ens situa com a referent en el sector de la maquinària d’elevació, tant per volum com per l’àmplia varietat d’opcions del seu parc, de la mà d’un equip tècnic especialitzat en el sector”- afirmava l’empresa adquiridora.

Per la seva banda, Efrén García, antic propietari de KOMpe, explicava que “estem molt satisfets amb l’operació i que una empresa catalana doni continuïtat al nostre projecte quan havíem tingut ofertes d’empreses internacionals. Prendre la decisió quan encara estàs en fase de creixement, no ha estat senzill. Tenim la tranquil·litat de saber que deixem l’empresa en bones mans i estem convençuts que KOMpe seguirà evolucionant i la seguretat que els treballadors conservaran els seus llocs de treball”.

KOMpe té actualment 30 empleats i una història que va començar fa 12 anys a Òdena quan l’empresari Efrén García va iniciar una aventura, a la qual se li van anar afegint altres amics i professionals que fins al dia d’avui han estat al capdavant de l’empresa i l’han fet créixer des de zero.

Germans Homs és una empresa consolidada amb 14 delegacions a Catalunya dedicades al lloguer de maquinària, bastides, mòduls prefabricats i estructures i ara integren en el negoci a KOMPE com a divisió especialitzada en plataformes elevadores.

Germans Homs Lloguer de Maquinària S.L. amb seu central a la ciutat de Mataró, compta amb més de 180 treballadors. És una empresa familiar de capital nacional, amb més de 30 anys d’experiència en lloguer de maquinària sense conductor, equips, mòduls, bastides, estructures i reparació de maquinària.