KOMpe, compromesos amb l'esport i el territori

KOMpe, compromesos amb l’esport i el territori

A KOMpe estem al costat dels nostres esportistes i per això posem el nostre granet de sorra a través de patrocinis amb esportistes i clubs de la nostra comarca.

Concretament, i fins a dia d’avui, ens enorgulleix col·laborar amb el F.C Fátima, el U.S San Mauro, el Terrassa Futbol Club, el F.C. Sant Esteve Sesrovires, amb l’Igualada Hoquei Club, amb el Hoquei Patins OK Lliga CE Noia Freixenet y amb l’equipo Team Endurance 37 a les 24h de resistència amb moto a Montmeló.

Amb aquestes col·laboracions ens reafirmem en la nostra aposta pels esports, el nostre territori i la nostra generació, als quals volem continuar aportant valor per al seu millor desenvolupament i gaudi de tots.

Per a nosaltres, és tan important exposar la nostra marca o imatge corporativa com formar part de la il·lusió i esforç dels equips. L’esport té aquest do que li fa especial i amb el qual ens identifiquem. A més, els aficionats recorden amb afecte les marques que un dia van ser part integrant d’un equip, resistint a les derrotes i celebrant les victòries. I així és com ens agrada que ens reconeguin.

L’objectiu de les nostres col·laboracions va més enllà del resultat esportiu. Es tracta de connexió cultural, educativa, moral i social, una vinculació que uneix KOMpe amb els valors de l’esport.