Celebrem el Dia Mundial de l'Art

Celebrem el Dia Mundial de l’Art

Avui, 15 d’abril, se celebra el Dia Mundial de l’Art, i volem aprofitar per fer-ne un homenatge a tots els artistes, i especialment a aquells que confien en KOMpe per realitzar les seves obres en alçada. Sí, i és que les nostres grues també estan al servei de la creativitat de pintors, escultors, cineastes … que des de fa anys compten amb nosaltres quan es tracta d’arribar a les altures per realitzar les seves obres amb llibertat de moviment.

A KOMpe disposem de la nostra línia pròpia Cherry Picker-Black Edition, (https://www.kompe.es/black-division) formada per maquinària d’elevació i furgonetes taller totalment equipades, que bé serveixen per a la restauració d’obres d’art com per a la realització de noves creacions, i, sobretot, tenen gran èxit entre les productores audiovisuals de el sector d’esdeveniments, espectacles i cinema.

La maquinària d’elevació permet grans miracles pel que fa a il·luminació i gravació de plànols des d’angles inimaginables d’assolir. Els cineastes ho saben i per això  ens truquen a nosaltres, perquè a KOMpe els proporcionem qualsevol tipus de maquinària que necessitin en funció de les seves necessitats i localització. A més, a part d’acompanyar-los en la recerca de localitzacions, en el servei de lloguer poden disposar d’un dels nostres tècnics per facilitar-los el rodatge o l’esdeveniment.

Consulta amb nosaltres (https://www.kompe.es/ca/contacto) sobre la teva necessitat i t’assessorarem sobre la maquinària més adequada segons la feina que hagis de fer i recorda que estem a la teva disposició les 24 hores, els 365 dies de l’ any.

Encantats de col·laborar en la creació d’obres d’art, gràcies artistes per pensar en nosaltres i, sobretot, per fer-nos somiar amb el vostre treball. Junts vam arribar tots ben alt!