A KOMPE ELEVACIÓ oferim un servei especialitzat per a empreses i productores audiovisuals del sector d’esdeveniments i espectacles, amb una línia pròpia Cherry PickerBlack Edition, formada per maquinària d’elevació i furgonetes taller totalment equipades.

Amb servei tècnic de 24 hores els 365 dies de l’any, acompanyem als nostres clients a localitzar els millors espais de gravació. Els assessorem sobre la maquinària i els equips que més s’ajustin a les seves necessitats.

Està interessat en llogar maquinària que li permeti millorar la il·luminació del set?

Vol contractar una grua per gravar des dels millors angles i obtenir les millors imatges i preses?

black-division

Plataformes elevadores, carretons, grues, muntacàrregues, camions … En KOMPE ELEVACIÓ li proporcionem qualsevol tipus de maquinària que necessitin en funció de les seves necessitats i localització.

A més, en el servei de lloguer de maquinària per a produccions i espectacles, les empreses productores poden tenir a disposició, durant el temps que ho requereixin, a un dels nostres tècnics especialitzats per a solucionar qualsevol incidència o dubte durant el rodatge o l’esdeveniment.

L’equip de KOMPE ELEVACIÓes compromet a lliurar i recollir qualsevol equip el dia i hora que el client ho sol·liciti, inclòs dies festius.

Servei 24 h 365 d 93 804 34 76 Lloguer| Venda
Faci un cop d'ull al nostre catàleg de productes
Contactar

Lloguer i venda

Servei 24 h 365 d Tel. 93 804 34 76 Contactar