Amb motiu del dia del Treball, gràcies a tots i totes

Amb motiu del dia del Treball, gràcies a tots i totes

Aquest dissabte, 1 de maig, se celebra el Dia del Treball  (https://cutt.ly/Ibi5PeH) a pràcticament tot el món. Una jornada molt reivindicativa i pilar fonamental del moviment obrer durant la Revolució Industrial.

Des de KOMpe volem celebrar i aquest dia fent valdre les persones que formem part d’aquesta empresa i agrair el seu treball i compromís. Un total de 30 empleats i empleades, tots ells i elles orientades al client i als resultats, posen l’etiqueta de professionalitat.

La nostra història l’escrivim entre tots. Si bé, KOMpe va començar amb el 2009 quan Efrén va emprendre el projecte, aviat se li van sumar dues persones més, i així van seguir altres més fins al dia d’avui. Entre tots hem construït l’empresa que avui som. El bon treball en equip ha estat el secret del nostre èxit.

Dies com aquest ens fan reflexionar sobre la importància de la feina en les nostres vides, dels drets dels treballadors, però també i especialment, que darrere de qualsevol producte o servei hi ha persones que ho fan possible i que hem d’estar agraïts.

Gràcies a tots i totes!