Plataformes elevadores

Venda i lloguer de plataformes elevadores i maquinària

Disposem d’una àmplia varietat de maquinària pròpia per adaptar-la a les necessitats de la seva empresa, com plataformes elevadores de tisora ​​elèctriques i dièsel i carretons elevadors. Servei les 24 hores del dia.

Lloguer de maquinària per a productores audiovisuals

Línia pròpia black edition

Oferim servei especialitzat a empreses del sector de la publicitat, esdeveniments i televisió amb la nostra línia pròpia Black Edition. Lloguer de maquinària, plataformes elevadores, grups electrògens i altres equipaments per a produccions audiovisuals. Transport inclòs. Acompanyem als nostres clients en la localització d’espais d’enregistrament i els assessorem sobre les màquines idònies per realitzar els seus projectes amb èxit. A més, pot tenir a disposició un dels nostres tècnics per solucionar qualsevol incidència.

Transport maquinària

Servei de transport de màquines

Empresa de logística i transport de maquinària i gran tonatge a tot Espanya i a àmbit internacional amb un equip professional i experimentat. Camions propis amb plataforma i camions cistella per obres. Màquines elevadores i carretons. Permisos de transport especial.

Reparació i manteniment

Maquinària per a la construcció, plataformes elevadores, carretons i grups electrògens

Manteniment i reparació de plataformes elevadores i maquinària industrial. Servei tècnic propi, màquines de construcció d’obres, plataformes elevadores, carretons 4×4 i maquinària d’elevació externa.

Compravenda maquinària

Àmplia gamma de productes

Oferim servei de compravenda de maquinària industrial i maquinària d’ocasió. Àmplia varietat de productes per adaptar-nos a les necessitats del client i donar solucions als seus projectes.

Formació especialitzada

Acreditacions internacionals

Possibilitat d’acreditar-se gràcies als cursos de formació de KOMPE elevació. Treballa amb total seguretat en alçada en plataformes aèries. Acreditacions reconegudes a escala internacional: carnet PAL-IPAF, per a formació de plataformes elevadores.

Servei 24 h 365 d 93 804 34 76 Lloguer| Venda
Faci un cop d'ull al nostre catàleg de productes
Contactar

Lloguer i venda

Servei 24 h 365 d Tel. 93 804 34 76 Contactar